Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου

Η Υδροθεραπεία παχέος εντέρου είναι μία πολύ παλαιά και αρχαία μέθοδος, η οποία λέγεται ότι χρησιμοποιούταν μέχρι και στα Ασκληπιεία, της αρχαίας Ελλάδος, επί της εποχής του Ιπποκράτη.

Από τα αρχαία Ασκληπιεία, και την μέθοδο αυτή που λέγεται ότι ο Ιπποκράτης την έφερε από την Αίγυπτο, μία αρχαία μέθοδο για αποτοξίνωση και θεραπεία των ασθενειών στην αρχαία Ελλάδα και στην αρχαία Αίγυπτο, κληρονομήσαμε κι εμείς στο σύγχρονο κόσμο την μέθοδο αυτή αποτοξίνωσης και ελάφρυνσης του οργανισμού, από τις τοξίνες και το βαρύ τοξινικό φορτίο.

Βλέπετε, ο δρόμος που έχει το σώμα μας να αποβάλλει τις τοξίνες είναι κυρίως μέσω του παχέος εντέρου. Οι τοξίνες αποβάλλονται και με τον ιδρώτα, και με την αναπνοή, σε πολύ μικρότερο ποσοστό όμως από τις τοξίνες που πάρα πολύ εύκολα αποβάλλονται μέσω της οδού του παχέος εντέρου. 

Το παχύ έντερο, όμως, πολλές φορές « μπουκώνει», και αδυνατεί να αποβάλλει τις τοξίνες, είτε γιατί αυτές είναι πολλές, είτε γιατί το έντερο υπολειτουργεί, υπάρχει δηλαδή μία ελαφριά δυσκοιλιότητα, έστω και ανεπαίσθητη, και το έντερο δεν προλαβαίνει να αποβάλλει τις τοξίνες όσο γρήγορα θα έπρεπε να τις αποβάλλει.

Τότε, οι τοξίνες επαναροφούνται πάλι μέσα στον οργανισμό κυκλοφορούν ξανά μέσα στο αίμα μας, περνώντας από όλα τα όργανα μας, και κάνοντάς μας να νιώθουμε κουρασμένοι, να μην έχουμε καλή διάθεση, ίσως να πέφτει και η ψυχολογία μας, σίγουρα όμως πέφτει και το Ανοσολογικό μας σύστημα, γιατί προσέχει το να πολεμήσει τις τοξίνες και δεν προσέχει το να πολεμήσει τα τυχόν μικρόβια ή ιούς που μας επιτίθενται.

Εδώ έρχεται η υδροθεραπεία παχέος εντέρου, η οποία βοηθάει τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες του, δημιουργώντας έτσι μια πολύ καλή αποτοξίνωση, και βοηθώντας το ανοσολογικό του ατόμου να βελτιωθεί και να αποδώσει καλύτερα. Αυτός είναι και ο λόγος που μετά την θεραπεία με νερό, την υδροθεραπεία δηλαδή παχέος εντέρου, νιώθουμε πιο ανάλαφροι και ευδιάθετοι .

Ο παλαιός τρόπος με τον οποίον γινόταν η υδροθεραπεία παχέος εντέρου ήταν ο κλειστού τύπου τρόπος, ο οποίος τώρα έχει εγκαταλειφθεί και είναι πλέον πεπαλαιωμένος.

Με τη νέα μέθοδο, την μέθοδο ανοικτού τύπου, ο ασθενής είναι ξαπλωμένος στην τουαλέτα πάνω, μπαίνει ένα πολύ μικρό βύσμα που έχει το μήκος και το πάχος του μικρού δαχτύλου του χεριού στο ορθό, και από κει μπαίνει νερό που είναι διπλά, φιλτραρισμένο, έχει περάσει από υπεριώδεις ακτίνες για να καθαριστεί, και έχει την κατάλληλη θερμοκρασία ώστε να ωφελήσει τον άνθρωπο.

Το νερό αυτό μπαίνει χωρίς καθόλου πίεση, όπως όταν ανοίξουμε μία βρύση να τρέχει σιγά το νερό, και με αυτόν τον τρόπο καθαρίζει σιγά-σιγά το παχύ έντερο. Εμείς, είμαστε ξαπλωμένοι αναπαυτικά σε μία πολυθρόνα, αλλά και πάνω στην τουαλέτα, δε χρειάζεται να κάνουμε απολύτως τίποτα, δεν υπάρχει κανένας πόνος, καμία ενόχληση, αντίθετα , υπάρχει μόνο ανακούφιση.

Μετά την υδροθεραπεία παχέος έντερου, δεν υπάρχει καμία ενόχληση, καμιά διάρροια, ο ασθενής δεν νιώθει καμία δυσφορία, καμιά εξάντληση, και μπορεί να πάει κατευθείαν στη δουλειά του. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία, καμιά ειδική δίαιτα, και είναι μία μέθοδος που γίνεται από πολλούς και πολλές σταρ του Χόλυγουντ, αλλά και πολλούς και πολλές επιχειρηματίες , προκειμένου να έχουν πιο λαμπερό δέρμα, και καλύτερη απόδοση στην εργασία τους, λιγότερη κόπωση, λιγότερες ασθένειες, και καλύτερο ανοσολογικό.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η υδροθεραπεία παχέος εντέρου, αλλά είναι καλό κάποιες φορές μέσα στο χρόνο να βοηθάμε το σώμα μας να αποβάλλει τις επιπλέον τοξίνες, οι οποίες και αχρείαστες είναι, άχρηστες στον οργανισμό μας, αλλά τον επιβαρύνουν, και επιβαρύνουν και το Ανοσολογικό μας σύστημα. Ιδιαίτερα τα άτομα που καπνίζουν, θα πρέπει να κάνουν πιο συχνά, γιατί τα προϊόντα του καπνίσματος όπως είναι η πίσσα, και τα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν στο τσιγάρο, αποβάλλονται και από το παχύ έντερο, και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα εκεί.

Το μηχάνημα αποστειρώνεται μετά από κάθε υδροθεραπεία παχέος εντέρου. Είναι μία μέθοδος απολαυστική, εξαιρετική για αποτοξίνωση, η οποία στην σύγχρονη ζωή που ζούμε τώρα με τα καυσαέρια, τα φάρμακα, τις χημικές ουσίες, και διάφορες άλλες τοξίνες που υπάρχουν γύρω μας, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι απαραίτητη για να είναι καλά ο άνθρωπος στην υγεία του.

Μοιραστείτε το: