ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κλασσική Ιατρική

Η Διαγνωστική Έρευνα, είναι ένα Πρωτοποριακό Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής. Σκοπός του είναι να υπηρετήσει αληθινά την πραγματική Ιατρική, σε όλο της το μήκος και πλάτος. Διευθύνεται από τον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο Ευάγγελο Γκικόντε.

Περισσότερα

Εναλλακτική Ιατρική

Στο Κέντρο μας θα βρείτε Εναλλακτικές μεθόδους Ιατρικής όπως Ομοιοπαθητική, Αγιουρβέδα, Φυτοθεραπεία, Βιοθεραπεία και Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου.

Περισσότερα

Μαιευτική Γυναικολογία

Ο Μαιευτήρας και Χειρουργός Γυναικολόγος Ευάγγελος Γκικόντες, διευθύνει τη Διαγνωστική Έρευνα. Τμήμα του, η Μαιευτική Γυναικολογία, όπου στόχος μας είναι η μέλλουσα μητέρα να νιώσει ασφάλεια, άνεση και να ικανοποιηθούν όλες τις οι ιατρικές τις ανάγκες.

Περισσότερα

Ομοιοπαθητική

Τα όμοια θεραπεύουν τα όμοια» είπε και εφάρμοσε πρώτος ο πατέρας της Ιατρικής, ο Ιπποκράτης.

Περισσότερα

Υπέρηχοι

Στο κέντρο μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε γυναικολογικό υπέρηχο.

Περισσότερα

Μικροβιολογικό - Βιοχημικό

Στο Διαγνωστικό μας κέντρο πραγματοποιούνται αιματολογικές εξετάσεις.

Περισσότερα

Αγιουρβέδα

Η Αγιουρβέδα θεωρείται το παλαιότερο καταγεγραμμένο θεραπευτικό σύστημα στον κόσμο.

Περισσότερα

Φυτοθεραπεία

Χάρη στην ήπια και ουσιαστική δράση της, η φυτοθεραπεία εμφανίζεται ως η ιδανική απάντηση στις «ασθένειες του αιώνα» που χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας, όπως το άγχος, η έλλειψη ύπνου ή παχυσαρκία.

Περισσότερα

Βιοθεραπείες

Η βιοθεραπεία εφαρμόζεται από τα αρχαία χρόνια, έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στην επαναφορά της ισορροπίας και η ρύθμιση της ενεργειακής ύπαρξης των ανθρώπων. Είναι μία απλή φυσική ενεργειακή μέθοδος που δημιουργεί τις θετικές προϋποθέσεις για ένα υγιές σώμα και νου.

Περισσότερα

Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου

Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου λέγεται η έγχυση νερού από το ορθό για να καθαριστεί-αποτοξινωθεί το εσωτερικό βρώμικο περιεχόμενο του παχέος εντέρου. Γίνεται πάντα από εξουσιοδοτημένο θεραπευτή από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υδροθεραπείας I-ACT.

Περισσότερα

Μοιραστείτε το: