ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Διαγνωστική Έρευνα, είναι ένα Πρωτοποριακό Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής. Σκοπός του είναι να υπηρετήσει αληθινά την πραγματική Ιατρική, σε όλο της το μήκος και πλάτος. Διευθύνεται από τον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο Ευάγγελο Γκικόντε.

Περισσότερα

Στο Κέντρο μας θα βρείτε Εναλλακτικές μεθόδους Ιατρικής όπως Ομοιοπαθητική, Αγιουρβέδα, Φυτοθεραπεία, Βιοθεραπεία και Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου.

Περισσότερα

Ο Μαιευτήρας και Χειρουργός Γυναικολόγος Ευάγγελος Γκικόντες, διευθύνει τη Διαγνωστική Έρευνα. Τμήμα του, η Μαιευτική Γυναικολογία, όπου στόχος μας είναι η μέλλουσα μητέρα να νιώσει ασφάλεια, άνεση και να ικανοποιηθούν όλες τις οι ιατρικές τις ανάγκες.

Περισσότερα

Τα όμοια θεραπεύουν τα όμοια» είπε και εφάρμοσε πρώτος ο πατέρας της Ιατρικής, ο Ιπποκράτης.

Περισσότερα

Στο κέντρο μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε γυναικολογικό υπέρηχο.

Περισσότερα

Στο Διαγνωστικό μας κέντρο πραγματοποιούνται αιματολογικές εξετάσεις.

Περισσότερα

Η Αγιουρβέδα θεωρείται το παλαιότερο καταγεγραμμένο θεραπευτικό σύστημα στον κόσμο.

Περισσότερα

Χάρη στην ήπια και ουσιαστική δράση της, η φυτοθεραπεία εμφανίζεται ως η ιδανική απάντηση στις «ασθένειες του αιώνα» που χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας, όπως το άγχος, η έλλειψη ύπνου ή παχυσαρκία.

Περισσότερα

Η βιοθεραπεία εφαρμόζεται από τα αρχαία χρόνια, έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στην επαναφορά της ισορροπίας και η ρύθμιση της ενεργειακής ύπαρξης των ανθρώπων. Είναι μία απλή φυσική ενεργειακή μέθοδος που δημιουργεί τις θετικές προϋποθέσεις για ένα υγιές σώμα και νου.

Περισσότερα

Η Υδροθεραπεία παχέος εντέρου είναι μία πολύ παλαιά και αρχαία μέθοδος, η οποία λέγεται ότι χρησιμοποιούταν μέχρι και στα Ασκληπιεία, της αρχαίας Ελλάδος, επί της εποχής του Ιπποκράτη.

Περισσότερα

Μοιραστείτε το: