Ευάγγελος Γκικόντες

Μαιευτήρ - Χειρούργος Γυναικολόγος

Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου

Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου λέγεται η έγχυση νερού από το ορθό για να καθαριστεί-αποτοξινωθεί το εσωτερικό βρώμικο περιεχόμενο του παχέος εντέρου. Γίνεται πάντα από εξουσιοδοτημένο θεραπευτή από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υδροθεραπείας I-ACT.

Ομοιοπαθητική στην Εγκυμοσύνη και την Λοχεία

Ομοιοπαθητικά σκευάσματα μπορεί να χορηγηθούν και για την βελτίωση της ψυχικής διάθεσης της μητέρας

Κλασσική (Σύγχρονη) Ιατρική

Η Διαγνωστική Έρευνα, είναι ένα Πρωτοποριακό Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής. Σκοπός του είναι να υπηρετήσει αληθινά την πραγματική Ιατρική, σε όλο της το μήκος και πλάτος.

Εναλλακτική (Συμπληρωματική) Ιατρική

Στο Κέντρο μας θα βρείτε Εναλλακτικές μεθόδους Ιατρικής όπως Ομοιοπαθητική, Αγιουρβέδα, Φυτοθεραπεία, Βιοθεραπεία και Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου.

Μαιευτική Γυναικολογία

Ο Μαιευτήρας και Χειρουργός Γυναικολόγος Ευάγγελος Γκικόντες, διευθύνει τη Διαγνωστική Έρευνα. Τμήμα του, η Μαιευτική Γυναικολογία, όπου στόχος μας είναι η μέλλουσα μητέρα να νιώσει ασφάλεια, άνεση και να ικανοποιηθούν όλες τις οι ιατρικές τις ανάγκες.

Ομοιοπαθητική

Τα όμοια θεραπεύουν τα όμοια» είπε και εφάρμοσε πρώτος ο πατέρας της Ιατρικής, ο Ιπποκράτης.

Φυτοθεραπεία

Χάρη στην ήπια και ουσιαστική δράση της, η φυτοθεραπεία εμφανίζεται ως η ιδανική απάντηση στις «ασθένειες του αιώνα» που χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας, όπως το άγχος, η έλλειψη ύπνου ή παχυσαρκία.

Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου

Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου λέγεται η έγχυση νερού από το ορθό για να καθαριστεί-αποτοξινωθεί το εσωτερικό βρώμικο περιεχόμενο του παχέος εντέρου.

 

Κλείστε ένα ραντεβού.


Γνωρίστε το Προσωπικό μας.

Προσφέρουμε υποστηρικτική θεραπεία, συμπληρώνοντας την παραδοσιακή ιατρική, βοηθώντας την θεραπεία σχεδόν χωρίς χορήγηση φαρμάκων.