Κλασσική Ιατρική

Η Διαγνωστική Έρευνα, είναι ένα Πρωτοποριακό Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής. Σκοπός του είναι να υπηρετήσει αληθινά την πραγματική Ιατρική, σε όλο της το μήκος και πλάτος. Διευθύνεται από τον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο Ευάγγελο Γκικόντε.

H γυναίκα που θα έρθει στο Kέντρο, θα αντιμετωπισθεί με αγάπη, και θα γίνει προσπάθεια να ικανοποιηθούν όλες της οι Ιατρικές ανάγκες.

Θα μπορεί να εξετασθεί, να κάνει υπερηχογράφημα, τέστ Παπανικολάου και καλλιέργεια. Υπάρχει η δυνατότητα για εκτέλεση ορμονικού ελέγχου μέσα στο κέντρο. Εάν είναι έγκυος, μπορεί να κάνει τον Προγεννητικό έλεγχο, καθώς και τις μηνιαίες αιματολογικές εξετάσεις της. Στην ίδια επίσκεψη μπορεί, εάν θέλει, να δει και τον γιατρό, ή να κάνει υπερηχογραφήματα κυήσεως.

Στο κέντρο διδάσκεται ο ανώδυνος τοκετός, με μια πρωτοποριακή μέθοδο από την Αμερική.
Η διδασκαλία γίνεται από τις 12 εβδομάδες, και μπορεί να γίνει στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά, από ειδικευμένο άτομο. Υπάρχει η δυνατότης μαθημάτων, άσχετα από το ποιός γιατρός παρακολουθεί την έγκυο.

Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα υπερηχογραφημάτων μαστών, θυρεοειδούς, ήπατος, χοληδόχου κύστεως, νεφρών, άνω κοιλίας, ακόμα και έλεγχο κιρσοκήλης και προστάτου για τους άνδρες.

Στο κέντρο εξασκείται και Ομοιοπαθητική, καθώς και ο βιοσυντονισμός.

Όλα τα ανωτέρω συνθέτουν μία ολιστική παρακολούθηση, και ενσωματώνονται στην - κατά το δυνατόν - αποφυγή χρήσεως φαρμάκων, εκεί όπου αυτά μπορούν να αποφευχθούν.

Θα γίνει προσπάθεια το πρόβλημά σας να αντιμετωπιστεί αφάρμακα και αποτελεσματικά, με χρήση ολοκλήρου της Ιατρικής.

Τέλος, γίνεται και η προετοιμασία ενός φυσικού τοκετού, με την - κατά το δυνατόν - αποφυγή οξυτοκίνης, περινεοτοής, καισαρικής και διαφόρων άλλων μεθόδων με τις οποίες η γυναίκα μπορεί να μην είναι σύμφωνη.

Μας οδηγεί η αγάπη για τη γυναίκα και τον άνθρωπο και προσπαθούμε να είμαστε σωστοί και ολοκληρωμένοι στην άσκηση της Ιατρικής μας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΝΑ «ΠΕΡΑΣΕΙ» ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ; Η...

Περισσότερα

ΑΙΝΙΓΜΑ: Πώς μπορεί μια γυναίκα να πάθει κάταγμα χωρίς να έχει κτυπήσει καθόλου; Απάντηση: Εάν έχει οστεοπόρωση!

Περισσότερα

Η υπογονιμότητα είναι μια κατάσταση άλλοτε ιδιοπαθής, σε ένα ποσοστό 20% των υπογόνιμων γυναικών, και άλλοτε οφείλεται σε κάποια βλάβη συγκεκριμένου οργάνου, όπως στην περίπτωση των μη διαβατών σαλπίγγων.

Περισσότερα

Μοιραστείτε το: