Η Εταιρεία

Στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα πολύ εύκολα προσβάσιμο μέρος, λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια το Ανανεωμένο Πρότυπο Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής «Διαγνωστική Έρευνα». Η «Διαγνωστική Έρευνα» είναι ένα Πρότυπο Ερευνητικό και Διαγνωστικό Κέντρο, το οποίο ασχολείται με την Ολιστική Ιατρική και την Ολιστική Μαιευτική Γυναικολογία.

Τα τμήματά του είναι:

 • Μαιευτική - Γυναικολογική Παρακολούθηση
 • Μαιευτικοί - Γυναικολογικοί Υπέρηχοι-Test Pap–Καλλιέργει Κολπικού Υγρού- Κολποσκόπηση-Έλεγχος HPV
 • Ορμονολογικό
 • Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου
 • Ενδοφλέβια Χορήγηση Βιταμινών
 • Φυτοθεραπεία
 • Ομοιοπαθητική
 • Βελτίωση Ανοσοποιητικού
 • Θεραπευτικό Μασάζ
 • Activator Method-Οσφυαλγίες και Αυχενικό
 • Βελονισμός
 • Βιοσυντονιστικής-Βιοενέργειας-Βιοανάδρασης (Biofeedback)
 • Διαιτολογία
 • Μικροβιολογικό
 • Τμήμα Καθ’ Έξιν Αποβολών
 • Έλεγχος Πατρότητος
 • Αγιουρβέδα
 • Προγράμματα Αποτοξίνωσης

Το Πρότυπο αυτό Κέντρο λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να προσδώσει μία νέα διάσταση στην διατήρηση της Υγείας της γυναίκας. Μέχρι τώρα, η αλλοπαθητική έχει αντιμετωπίσει ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικολογικών περιπτώσεων, και αυτό συνεχίζει να κάνει. Η «Διαγνωστική Έρευνα» έχει σκοπό να προσφέρει μία εναλλακτική λύση έναντι στη χορήγηση πολλών φαρμάκων, εκεί όπου η λύση αυτή μπορεί να υπάρξει. Υπάρχουν πολλές γυναικολογικές (ίσως και μαιευτικές) περιπτώσεις, στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία του Βελονισμού, της Φυτοθεραπείας, της Ομοιοπαθητικής, ή της Βιοενέργειας. Στις περιπτώσεις αυτές, το κέντρο «Διαγνωστική Έρευνα» έχει σκοπό να υποστηρίξει και να συμπληρώσει την Αλλοπαθητική Ιατρική, βοηθώντας την γυναίκα να αντιμετωπίσει όσες περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με μία Φυσική θεραπεία. Η χορήγηση φαρμάκων δεν είναι πάντα η μοναδική λύση. Την δυνατότητα παροχής πολλαπλών λύσεων, καθώς και την δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης λύσης προσπαθεί και προσφέρει το κέντρο Ολιστικής Ιατρικής «Διαγνωστική Έρευνα».

Η γυναίκα που θα επισκεφτεί το κέντρο, στο οποίο εξασκείται και η Κλασική Ιατρική ταυτόχρονα, θα έχει την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Αφού γίνει ανασκόπηση του προβλήματός της, θα της προταθεί η καλύτερη λύση για την περίπτωσή της.

 Θα γίνει προσπάθεια να επιλεγεί η λιγότερο επιβαρυντική για τον οργανισμό της θεραπεία, καθώς και  η περισσότερο αποτελεσματική. Στο κέντρο ασκείται επίσης και η Φυσική Ιατρική, δηλαδή η επιλογή καταλλήλων βιταμινών και ιχνοστοιχείων για την υποβοήθηση της θεραπείας πολλών περιπτώσεων.

Με γνώμονα όλες αυτές τις θεραπείες, η γυναίκα θα αντιμετωπισθεί σφαιρικά, θα της δοθούν διαιτολογικές συμβουλές, καθώς και συμβουλές σχετικά με τον τρόπο ζωής της, έτσι ώστε η αντιμετώπιση της περίπτωσής της να είναι ολοκληρωμένη και πολύ αποτελεσματική. 
Στο κέντρο υπάρχει από τους θεράποντες Ιατρούς,  πολύ καλή γνώση της Αλλοπαθητικής (Σύγχρονης Ιατρικής), και έτσι δεν υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει παράβλεψη της αλλοπαθητικής θεραπείας που ίσως η γυναίκα θα έπρεπε να πάρει, εις βάρος της υγείας της. Η αλλοπαθητική θεραπεία βρίσκεται πάντοτε στο μυαλό των ιατρών του κέντρου, και έτσι είναι δύσκολο να καταστρατηγηθεί το είδος αυτό της ιατρικής, και να μην δοθεί μία θεραπεία η οποία να είναι απαραίτητη για την γυναίκα.

Στο τμήμα Βιοενέργειας-Βιοσυντονιστικής του κέντρου, βοηθούνται γυναίκες και άνδρες με όλων των ειδών τα προβλήματα. Ο Βιοσυντονισμός-Βιοανάδραση είναι σε θέση να υποβοηθήσει με επιτυχία διάφορες καταστάσεις όπως μαστίτιδα, δυσμηνόρροια, υπογονιμότητα, σεξουαλική ανικανότητα ανδρών-γυναικών, ενδυνάμωση του ωαρίου για εισαγωγή σε πρόγραμμα εξωσωματικής, προβλήματα εμμηνόπαυσης, ανοσολογικές ανεπάρκειες, πυρετός, κολίτιδα,  γαστρεντερικά προβλήματα, κατάθλιψη, καθώς και υποστηρικτική βοήθεια σε ασθενείς που λαμβάνουν αλλοπαθητική θεραπεία για διαβήτη, θυρεοειδή, ή καρκίνο. Η Βιοενέργεια - Βιοανάδραση, μπορεί να βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις, ακριβώς γιατί βασίζεται στην αναστροφή οποιασδήποτε παθολογικής ταλάντωσης.

Ήταν ίσως καιρός, να υπάρξει και κάποιο κέντρο του είδους αυτού και στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό, τα συμπληρωματικά είδη ιατρικής ανθίζουν, και αυτό διότι έχουν ίσως πραγματική αποτελεσματικότητα.

Το κέντρο φιλοδοξεί, χωρίς να βλάψει, να προσφέρει μία υποστηρικτική θεραπεία, συμπληρώνοντας την παραδοσιακή ιατρική, και σε ελαφρές περιπτώσεις, βοηθώντας την θεραπεία χωρίς χορήγηση σχεδόν καθόλου φαρμάκων. Ελπίζουμε, ότι η για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσπάθεια, θα πετύχει προς όφελος τόσο των ασθενών, όσο και των αλλοπαθητικών ιατρών, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν μία σφαιρική υποστήριξη του ασθενούς στην θεραπεία που του δίνουν. Στο κέντρο, εκτός από τον υπερσύγχρονο υπερηχογράφο Toshiba και Aloka που λειτουργεί, υπάρχει και το μοναδικό για την Ελλάδα μηχάνημα Υδροθεραπείας Ανοικτού Τύπου, υπό την επίβλεψη της Μοναδικής επίσης Καθηγήτριας Παχέος Εντέρου εξουσιοδοτημένης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υδροθεραπείας με έδρα την Αμερική.

Μοιραστείτε το: