Ο Ρόλος της Βιοενέργειας στην Ανάπλαση των Κυττάρων

Η ΒΙΟΝΕΡΓΕΙΑ είναι το προϊόν μακροχρόνιας έρευνας, πάνω σε μία ειδικότητα της ιατρικής που λέγεται ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ. Η δράση της συνίσταται στην ανίχνευση της παθολογικής και υγιούς ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ του ατόμου και στην ΡΥΘΜΙΣΗ της ενέργειας αυτής. Με την ΒΙΟΝΕΡΓΕΙΑ, πετυχαίνουμε την εξάλειψη των ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και την ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ πολλών ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ που μπορεί να έχει ο άνθρωπος, είτε αυτές έχουν βγει στην επιφάνεια και τις ξέρει, είτε υποθάλπονται στο εσωτερικό του οργανισμού του, και πρόκειται να εμφανισθούν αργότερα. Με την εξάλειψη αυτής της παθολογικής ενέργειας ο οργανισμός αυτόματα ανεβαίνει σε ένα ΑNΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, δηλαδή καταλήγει να είναι πιο υγιής.

Έτσι λοιπόν, με την ΔΙΟΡΘΩΣΗ όλων των παθολογικών καταστάσεων που υπάρχουν στον οργανισμό, και την πρόσδωση υγείας που κάνει η Βιοενέργεια, ο οργανισμός είναι πιο ΥΓΙΗΣ και κατά συνέπεια, εμποδίζεται να ΓΕΡΑΣΕΙ.

Η Βιοενέργεια, εκτός από την ΡΥΘΜΙΣΗ της ενέργειας του ατόμου, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ επίσης ενέργεια στον οργανισμό, με συνέπεια ο οργανισμός να βρίσκεται σε ένα ανώτερο επίπεδο υγείας, αλλά και να έχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Έτσι, το άτομο έχει περισσότερα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ώστε να επιτελέσει τις καθημερινές του ασχολίες, κουράζεται πιο δύσκολα, και έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε αυτό που κάνει. Κατά συνέπεια, με την Βιοενέργεια, εκτός από ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, έχουμε και ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Είναι γνωστό ότι μερικά από τα στοιχεία του ΓΗΡΑΤΟΣ, αυτό δηλαδή που κάνει τον οργανισμό να γεράσει, είναι οι ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ που επιτίθενται στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς και η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ που επέρχεται στον οργανισμό, λόγω σταδιακής μείωσης της ενεργητικότητάς του.

Όπως φάνηκε από τα πιο πάνω λεγόμενα, αυτά τα δύο στοιχεία διορθώνονται ολικά ή εν μέρει από την ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ θεραπεία μέσω Βιοενέργειας.

Η Βιοενέργεια μπορεί επίσης να βοηθήσει στην γρηγορότερη και καλύτερη ανανέωση των κυττάρων του οργανισμού, μέσω της πρόσδοσης ενέργειας που κάνει. Έτσι λοιπόν το άτομο που έχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ μπορεί να χρησιμοποιήσει την ενέργεια αυτή χωρίς να το καταλάβει στην ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ καθώς και στην ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥΣ.

Έτσι λοιπόν, παρατηρούμε ότι στα άτομα που κάνουν την θεραπεία αυτή, ανευρίσκεται ένα πιο ΥΓΙΕΣ ΔΕΡΜΑ και η ενέργεια που παίρνουν χρησιμοποιείται για την γρηγορότερη και καλύτερη ΑΝΑΝΕΩΣΗ των κυττάρων του οργανισμού και του ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. Η Βιοενέργεια βοηθά επίσης στην ανανέωση του ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Τα νευρικά κύτταρα στον ανθρώπινο οργανισμό είναι τα μόνα κύτταρα που δεν πολλαπλασιάζονται, και ορισμένοι πιστεύουν ότι το γήρας οφείλεται στην σταδιακή εκφύλιση των κυττάρων αυτών. Η Βιοενέργεια μπορεί να βοηθήσει στην ΑΡΓΗ ΓΗΡΑΝΣΗ των κυττάρων αυτών, και έτσι να ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ την εκφύλισή τους.

Όπως φαίνεται λοιπόν από τα πιο πάνω, με την Βιοενέργεια έχουμε αυξημένη ενεργητικότητα, περισσότερη ενέργεια για χρησιμοποίηση από τα κύτταρα του δέρματος και του νευρικού συστήματος, διόρθωση των ασθενειών πριν ακόμα αυτές ξεκινήσουν να δημιουργούν βλάβη στον οργανισμό, και έτσι, μία γενική ωφέλεια του οργανισμού, η οποία μπορεί, τελικά, να ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ την όλη ΕΚΦΥΛΙΣΗ του οργανισμού.

Το σχεδόν θαυματουργό αυτό αποτέλεσμα, είναι πολύ χρήσιμο σε άτομα που χρειάζονται να διατηρήσουν την ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ τους για όσον το δυνατόν περισσότερο χρόνο, καθώς και την ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ τους για όσον το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Τα άτομα που χρησιμοποιούν τα δύο στοιχεία αυτά για το επαγγέλμά τους, θα βρουν πολύ χρήσιμη την βιοσυντονιστική θεραπεία μέσω Βιοενέργειας, διότι η θεραπεία αυτή έχει πολλές πιθανότητες να τους ΑΝΑΖΩΟΓΩΝΗΣΕΙ καθώς και να ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ την ΕΚΦΥΛΙΣΗ των κυττάρων και του οργανισμού τους, προσδίδοντάς τους έτσι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ, και κατά συνέπεια περισσότερα έτη δουλειάς.

Είναι προφανές από τα πιο πάνω ότι το κόστος της θεραπείας μπορεί να είναι πολύ μικρότερο από τα χρήματα που θα κερδίσουν τα άτομα αυτά εάν εργασθούν για περισσότερο χρόνο. Θα μπορούσαμε ίσως να πούμε ότι αν δώσουμε έστω και ένα έτος παραπάνω εργασίας στα άτομα αυτά, τότε με τα χρήματα που θα κερδίσουν στο έτος αυτό, πληρώνουν το κόστος θεραπείας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ, στα οποία έκαναν θεραπεία, και βγάζουν και άλλα διακόσια έως πεντακόσια τοις εκατό κέρδος.

Εκτός από αυτά, τα άτομα αυτά μπορεί να έχουν και σαν κέρδος την καλύτερη υγεία τους (μακροχρόνια), και την αυξημένη ενεργητικότητα στην ζωή τους.

Η ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ σαν νέα ειδικότητα της ιατρικής, έχει πολλά να προσφέρει στον κόσμο. Είναι μία νέα ειδικότητα που εξαπλώνεται στον κόσμο αυτή την στιγμή, και είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε σε μία γενεά που μπορεί ακόμα να επωφεληθεί από την σχεδόν "θαυματουργή" αυτή θεραπεία.

Μοιραστείτε το: