Herbal Research Πολυβιταμίνες

Κατεβάστε την λίστα σε μορφή .pdf

Alomax

Αλόη σε ένα χάπι. Μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατό να ενσωματωθούν τα πλεονεκτήματα της Αλόης σε ένα χάπι. Σε υγρή μορφή είχε το μειονέκτημα της άσχημης γεύσης. Μετά από το χάπι σκόρδου, η εταιρεία Herbal Research της Αγγλίας παρουσιάζει το Αλόη χάπι. Δίνει ευεξία, ζωντάνια και εξισορροπεί τον οργανισμό μας. Δοσολογία:1 με 2 ταμπλέτες την ημέρα πριν το φαγητό.

 

Angio Special

Το βότανο Ginko Biloba σε μια αναλογία που επιτρέπει τη ολοκληρωτική άμυνα ενάντια στους παράγοντες που προκαλούν μυϊκά προβλήματα. Προστατεύει αποτελεσματικά από μυοκαρδιακές μολύνσεις, θρόμβωση κιρσωδών φλεβών, εγκεφαλικά επεισόδια Πολύ χρήσιμου για τους άνδρες σε μεγάλη ηλικία, αλλά και για τη γυναίκα. Πάρετε 2 κάψουλες καθημερινά πριν από το μεσημεριανό.

 

Ashwagandha

Withania Somnifera. Γνωστό και ως το Ινδικό "φυσικό" Viagra . Για θεραπεία, πάρετε 2 κάψουλες ημερησίως, μαζί, 1 ώρα πριν από το μεσημεριανό, και προσπαθήστε να μην διακόψετε τη θεραπεία. Συνεχίστε την αγωγή για 3 μήνες, σταματήστε, και έπειτα επαναλάβετε για 1 μήνα. Είναι επίσης αντιοξειδωτικό και βοηθά στην αντιγήρανση.

 

B max

Σύμπλεγμα βιταμινών Β (βιταμίνη B1, B2, Νιασίνη, B6, φολικό οξύ, B12, Βιοτίνη, παντοθενικά όξινα), χρήσιμο για όλες τις ηλικίες με έλλειψη αναγκαίας ποσότητας βιταμινών Β, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα,, πολυνευρίτιδα, ψυχολογικές διακυμάνσεις, πόνους νεύρων, κ.λπ. Δοσολογία: 1-2 ταμπλέτες ημερησίως σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.

 

Babycal

Σύνθεση ασβεστίου ειδικά προετοιμασμένη για εγκυμονούσες γυναίκες. Επίσης χρήσιμη σε κάθε περίπτωση ανεπαρκούς ποσότητας ασβεστίου. Δοσολογία:1 με 2 ταμπλέτες την ημέρα μετά το φαγητό.

 

Candidophilus

Μια πλούσια εμπλουτισμένη με λακτοβάκιλο συνταγή, με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση των εμπλουτισμένων με λακτοβάκιλο Bifidus βακτηριδίων, που βοηθά την εντερική χλωρίδα, και αποτρέπει την επιδείνωση της Candida. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η γυναίκα παίρνει 2 κάψουλες ημερησίως ως προφύλαξη για Candida Albicans, για όλη της την ζωή. Προσπαθήστε να αποφύγετε τον καφέ και να παίρνετε 2 κάψουλες ημερησίως, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

 

Cardio drops

Ένα μίγμα αποσταγμάτων πολλών βοτάνων, φημισμένων για την βοήθεια τους στην λειτουργία του καρδιακού μυός. Πίνουμε 10 σταγόνες σε λίγο νερό, 2-3 φορές ημερησίως ανάλογα με τα αποτελέσματα. Είναι ωφέλιμο στην καρδιακή ανεπάρκεια, στηθάγχη, αρρυθμία και, γενικά, σε κάθε πρόβλημα υγείας που οφείλεται στην καρδιά.

 

 

Cardioplex

Ένας καταπληκτικός συνδυασμός Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων και EPΑ. Πολύ χρήσιμος για τον άνδρα και τη γυναίκα για πρόληψη των αγγειακών παθήσεων. Είναι φημισμένο για την εμπόδιση του σχηματισμού των αθηροσκληρωτικών πλακών στα τοιχώματα των αρτηριών και στην αποτροπή καρδιακού εμφράγματος και αποφράξεις του αυλού των αιμοφόρων αγγείων από αθηροσκλήρωση.. Δοσολογία: 1-3 ταμπλέτες ημερησίως σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.

 

Echinacin

Ένα διάσημο βότανο, με πολύ καλά - γνωστές ιδιότητες για την αύξηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και της βοήθειας του στην αντίσταση του σώματος ενάντια στα μικρόβια και, γενικά, σε κάθε πιθανό εισβάλοντα μικροοργανισμό. Χρησιμοποιήστε 2 κάψουλες 1 φορά την ημέρα για να προστατευθείτε από οποιοδήποτε είδος μόλυνσης. Σε περίπτωση υπάρχουσας μόλυνσης, πάρετε 2 κάψουλες, 3 φορές ημερησίως. Για προφύλαξη πάρετε 2 κάψουλες ημερησίως για 3 μήνες, σταματήστε για 1 μήνα, και επαναλάβετε τόσο πολλές φορές ανάλογα με την ανάγκη.

 

Glucosaminia

Η Glucosaminia είναι ένα ουσιαστικό συστατικό για την ωριμότητα, την αναδημιουργία, την αναζωογόνηση και τη σταθερότητα των μεσοσπονδηλίων δίσκων και των χόνδρων. Είναι απολύτως ουσιαστικό για τις περιπτώσεις, αρθρίτιδας (δόση: 3 πρωί-3 βράδυ).

 

Phytogyn

Το πασίγνωστο νυχτολούλουδο που βοηθάει στη ρύθμιση ορμονικών διαταραχών λόγω εμμηνόπαυσης, πολυκυστικών ωοθηκών. Εξίσου αποτελεσματικό σε καταστάσεις άγχους, αϋπνιών, ανορεξίας. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό ή μόνο του. Τα αποτελέσματα εγγυώνται την αποτελεσματικότητά του. Δοσολογία: 1 πρωί- 1 βράδυ.

 

Polyvitamin

Ένας συνδυασμός βοτάνων που περιέχει σίδηρο, ιδανικό για την ανεπάρκεια σιδήρου. Στις ημέρες μας, η χρήση ενός συμπλέγματος βιταμινών είναι ουσιαστικός. Δεν είναι ενδεδειγμένο να λαμβάνεται ο σίδηρος από μόνος του. Η πρακτική της διαχείρισης της έλλειψης σιδήρου με το σίδηρο μόνο του, δεν εφαρμόζεται πλέον. Η θεραπεία έλλειψης σιδήρου, αδυναμίας, κούρασης είναι αποτελεσματικότερη όταν χρησιμοποιείται σίδηρος σε συνδυασμό με πολυβιταμίνες. Δοσολογία: 2 την ημέρα.

 

Prefol-Baby

Χρήσιμο σε περιπτώσεις έλλειψης φολικού οξέως καθώς επίσης και την εγκυμοσύνη. Βοηθά στη διατήρηση των απαραίτητων μονάδων φολικού οξέος κατά τη διάρκεια των αρχικών σταδίων της εγκυμοσύνης. Έχει αποδειχθεί ευεργετικό στην πρόληψη παλίνδρομων κυήσεων και τον θάνατο εμβρύων κατά τη διάρκεια του τοκετού, καθώς επίσης και τον ενδομήτριο θάνατο. Δοσολογία: 1-2 ταμπλέτες ημερησίως σύμφωνα με τις συμβουλές του ιατρού σας.

 

Prenatale

Ένας συνδυασμός σιδήρου, φολικού οξέως και άλλων συστατικών και μετάλλων, που χρησιμοποιούνται ειδικά για την περίοδο εγκυμοσύνης. Θα συμπληρώσει αποτελεσματικά τις ανεπάρκειες της μητέρας κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου. Δοσολογία: 1-3 ταμπλέτες ημερησίως σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.

 

Relax Drops

Είναι ένα ηρεμιστικό, φυσικής προέλευσης, ευρείας χρήσης, που δημιουργείται από ένα συνδυασμό βοτάνων που μειώνουν την ανησυχία και το άγχος. Μερικά από τα βότανα που περιλαμβάνονται προκαλούν ύπνο, αλλά, γενικά, το βάμμα λειτουργεί περισσότερο για την καταστολή του άγχους και της ανησυχίας παρά προκαλώντας υπνηλία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και με την οδήγηση και η επίδρασή του είναι ήπια Δόση: 5 σταγόνες το πρωί και 10 το βράδυ σε μικρή ποσότητα νερού για μια εβδομάδα και στη συνέχεια 10 σταγόνες το πρωί και 20 το βράδυ σε νερό.

 

Salus

Σχεδόν θαυματουργό λάδι φτιαγμένο από Hypericum Perforatum, γνωστό και ως St Johns Wort, το οποίο μαλακώνει και ηρεμεί κάθε σημείο που πονάει. Ιδανικό για μασάζ αφότου έχει θερμανθεί σε ένα μπολ με καυτό νερό. Κάνουμε επάλειψη πάνω στην περιοχή που πονάει μέχρι να χαλαρώσει ο μυς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μασάζ σε ολόκληρο το σώμα. Χρησιμοποιήστε το Salus τόσες φορές ημερησίως όσες είναι απαραίτητες. Η προετοιμασία γίνεται από μια αρχαία ελληνική συνταγή. Κάθε μπουκάλι χρειάζεται 2 μήνες για να ολοκληρωθεί.

 

Staminex

Άριστη ενίσχυση σε περιπτώσεις χαμηλών ενεργειακών επιπέδων λόγω της φυσικής, ψυχολογικής ή διανοητικής πίεσης καθώς επίσης και για την καταπολέμηση των καθημερινών δυσκολιών ζωής. Για όλους τους τύπους ατόμων, συμπληρώνει τα αντισώματά τους για την πάλη των ασθενειών. Ιδανικό για μετα-χειρουργικές περιόδους και για οποιαδήποτε ασθένεια που σχετίζεται με ιό. Δίνει δύναμη και αντοχή. Δοσολογία: 1 πρωί -1 βράδυ.

 

Thyrox

Η ανακάλυψη των σύγχρονων επιστημόνων (της συμπληρωματικής) εναλλακτικής ιατρικής για την ομαλή λειτουργία του θυρεοειδή. Περιέχει το φύκι, η μόνη υπάρχουσα μέθοδος μέχρι σήμερα για την αντιμετώπιση του υπερθυρεοειδισμού. Είναι ένα ουσιαστικό συμπλήρωμα για οποιαδήποτε άνδρα ή γυναίκα που πάσχει από αυτήν την αθεράπευτη πάθηση. Δοσολογία: 2 ανά ημέρα.

 

Vis Vitalis

Η βιταμίνη Ε βοηθάει στην αντρική και γυναικεία υπογονιμότητα, σε καταστάσεις άγχους, την απώλεια μαλλιών και σε οποιεσδήποτε άλλες περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητα η λήψη βιταμίνης Ε.

Μοιραστείτε το: